logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

alex978
#1 Posted : Wednesday, February 15, 2017 11:13:47 AM(UTC)
alex978

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 2/15/2017(UTC)
Posts: 1

Good morning,


I can connect fine to many servers (US, FR, Canada, etc).

I have downloaded the latest config files from the customer area.

At first look I don't Keep getting any error messages and I'm connected to VPN Server:

Wed Feb 15 10:20:37 2017 ROUTE: CreateIpForwardEntry succeeded with dwForwardMetric1=35 and dwForwardType=4
Wed Feb 15 10:20:37 2017 Route addition via IPAPI succeeded [adaptive]
Wed Feb 15 10:20:37 2017 Initialization Sequence Completed
Wed Feb 15 10:20:37 2017 MANAGEMENT: >STATE:1487150437,CONNECTED,SUCCESS,10.8.14.6,169.57.14.222,1109,,


However I am not be able to browse any web page.

Cheers.

Alex






acevpn
#2 Posted : Wednesday, February 15, 2017 11:48:16 AM(UTC)
Acevpn

Rank: Advanced Member

Groups: Team Acevpn
Joined: 1/16/2011(UTC)
Posts: 2,371
Location: Acevpn.com

Thanks: 9 times
Was thanked: 123 time(s) in 121 post(s)
Are you connecting via UDP? Can you try via TCP?
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by Acevpn | © 2017, Acevpn.com
This page was generated in 0.059 seconds.